Aktivitete

Takimet 2015

Bashkangjituni në turnet e Plisave…

Të gjitha takimet mbahen në klub-restorantin e Plisave në Aegetlistrasse në Buriet SG duke filluar prej orës 10.00h 26. prill 2015 31. maj 2015 28 qershor 2015 30. gusht 2015 19-20 shtator 2015 -10 vjetori i Plisave Takimet tjera jashtë vendit, pranverës në Sardinien dhe verës në Kosovë organizohen në fund të majit dhe në fund të korrikut. info:plisat-ch@hotmail.com Nat. 079 901 20 10

Anetaresohuni

Anëtarësimi

Nëse dëshironi të bëheni pjesë e Grupit “Plisat” na kontaktoni përmes imejlit: plisat-ch@hotmail.com ose në restorant klubin Plisat në Buriet/Thal

VIDEO

VIDEO

PARTNERS